Klik klik

Rabu, Mac 24, 2010

Kena pindah ke???



hmmm.. susah-susah sangat, aku berhenti sahajalah dari berblog.. :)

37 ulasan:

  1. ada masalah ke..jangan berhenti.,

    BalasPadam
  2. kak cik...nape ni?? ada probs ke?

    BalasPadam
  3. Salam Endiem..

    masalah ni... :(

    BalasPadam
  4. Salam Azrul..

    kalau ikut kat Papan Pemuka tu.. katanya, mulai 1/5/2010, penerbitan FTP tidak akan berfungsi lagi.. jadi kakcik kena tukar url blog.. hmmmm.. tak faham kakcik! :(

    BalasPadam
  5. ala ..jangan la berenti..saya ni peminat setia kakcik..kalau tukau url pun bagitau yea...

    BalasPadam
  6. tak pa, kalau dia suruh pindah, maknanya, dia nak bagi rumah baru, furniture baru, langsir baru, bagi je alamat...ramai cari nanti. :)

    BalasPadam
  7. Itu macam ka? Ala relaxlah kakcik. Tengok hits banyak tu, siap kat oversea lagi. Ramai peminat kakcik. Jangan berhenti ya kak.

    BalasPadam
  8. Salam Chik Na..

    memang sayang nak berhenti.. tapi, kalau banyak 'karenah'nya pening juga kakcik :(

    BalasPadam
  9. Salam Fa..

    kalau disiapkan semuanya bagus juga.. malangnya, kakcik sendiri tak reti nak tebas semak belukar untuk buat jalan baru! :(

    BalasPadam
  10. Salam Kak cik ,
    nape nk pening2 kalau kena pindah pun sy still akan follow

    BalasPadam
  11. Salam Aida..

    dah hampir setahun kakcik 'di sini'. Memang sayang kian bercambah, kasih makin mekar, cinta memutikkan bunga dan buah... tapi.. kakcik pening dengan amaran tu.. nak diikutkan, dah berkali-kali kakcik cuba.. tapi kakcik masih meraba-raba.. :(

    (yang dari luar negeri tu, sebahagiannya mungkin singgah melepaskan lelah selepas terbang di maya luas..)

    BalasPadam
  12. Salam Aidah..

    kakcik tak reti macam mana nak pindah.. huhuhu.. :(

    BalasPadam
  13. salam kakcik..
    I pun on the way nak tutup blog...
    tunggu saat sesuai jer ni... luv u QJ

    BalasPadam
  14. Salam kakchik... kenapa perlu pindah?

    * saya pun tak reti gak... *

    BalasPadam
  15. Salam QJ..

    you nak tutup kenapa pula? Huhuhu.. kalau I tutup, I masih boleh merayau ke rumah kawan2.. you janganlah tutup juga. I ni, kalau tutup kerana terpaksa.. sebab tak reti nak pindah... tuan tanah kedawung dah halau.. huhuhu... :(

    BalasPadam
  16. Salam Umi_e..

    pindah kerana terpaksa.. tapi tak reti pula.. :(

    BalasPadam
  17. relax je.... kakcik.
    minta tolong mana-mana majlis perbandaran yang berdekatan... ha,ha...

    BalasPadam
  18. Duk musykil nihh... awat jadi lagu tuh? Kalu tak bleh pindah, buat jer rumah baru...

    Tapi jangan pindah jawooohh jawooohh tauuu..Susah nak keloi nanti..

    BalasPadam
  19. Salam Abu Muaz...

    kalau dekat rumah kakcik ni, yang paling hampir.. MPAJ.. nak ke depa tolong? ;-)

    BalasPadam
  20. Salam Azie..

    benda ni dah lama.. sebelum kita bergather-gather itu hari.. nak buat baru yang malas tu.. sayang dengan link yang sedia ada.. :(

    BalasPadam
  21. kenapa kak cik? jgn lah stop..nanti rindu kat kakcik.

    BalasPadam
  22. Salam Annie..

    bukan sengaja nak stop.. tapi dah dapat arahan suruh ubah URL.. hmmm....:(

    BalasPadam
  23. sabo sabor,


    kalau dia suruh pindah..delete jeer..

    oppss maaf salah..tak? cadangan ini?

    BalasPadam
  24. Salam kak cik,

    Apa khabar...? Dah sihat ke...? Jangan angkat benda2 berat lebih dari 3kg.

    Berkaitan n3 kak cik ni, pindahkan blog url ke domain lain. contoh co.cc macam saya.

    BalasPadam
  25. kene tukar domain address je kot..

    BalasPadam
  26. Salam Kak Cik..

    Saya pun ada masalah salah satu blog saya takleh buka sebab kena Malware Attack, pastu ada juga blog rakan2 yg saya takleh buka kerana mengalami masalah yg sama.. tension maaaaa

    BalasPadam
  27. Salam Zeq..

    ulasanmu selalu membuatkan kakcik keliru! :)

    BalasPadam
  28. Salam Isa..

    terima kasih untuk nasihat. Macam mana cara pindah tu? Kakcik betul-betul pening ni..

    BalasPadam
  29. Salam Maiyah..

    kakcik tak reti ni.. nanti kakcik cuba lagi.. kalau tidak, kakcik kena ucap selamat tinggal pada kawan-kawan.. :(

    BalasPadam
  30. Salam Nida..

    itulah .. macam-macam masalah la pulak.. :(

    BalasPadam
  31. Salam Kak Cik,
    Tak yah pindah, buat je rumah baru, kak URL lama ni buat je pengumuman tentang rumah baru kak cik tu

    BalasPadam
  32. Oh No!!!! ( Pengsan), baik kak Cik tarik balik statement nak berhenti blog tu... kang tak bangun vic ni kang.

    BalasPadam
  33. Aidah..

    nanti kakcik cuna macam mana nak buat.

    BalasPadam
  34. Salam Vic..

    weh.. bangun.. bangun.. jangan pengsan.. kakcik tak larat nak tolong angkat.. belakang kakcik masih sakit ni.. kalau berat Vic kurang dari 3kg, mungkin kakcik boleh angkat.. tapiiii.. kakcik belum boleh membongkok!

    (dah 2 hari line internet kat rumah ni teramatlah lembabnya....)

    BalasPadam
  35. tak perlu pindah tapi tambah je lagi satu dan paparkan secara beransur2...
    bila dah semua kenalan tahu..barulah pindah kepada yg lebih sesuai..

    BalasPadam
  36. Mazidul Akmal Sidik said...

    Kalau awak tak suka orang tetapi ramai orang tak suka kau, takkan orang lain tu tak betul kut?

    GENG2 TAK BETUL MACAM MAJORITI KAFIR TAK KAN DEPA BENAR PULAK EVEN THOUGH LEBIH RAMAI DARI ISLAM DI MUKA BUMI ALLAH NI!

    BIASALAH SEBAB DAH SAMA2 ANTI ISLAM NABI (POLIGAMI, KAHWIN BUDAK & ETCS).

    *P.S NEKCIK TAK TAU PAKAI PRINT SCREEN KAH? LAGI MAU KAMERA! JIKA MAU LANJUT, SILA TANYA AZRUL IT YOR OR OR TUH HAH NOW...

    BalasPadam

Catatlah apa saja..saya sedia membaca...