Klik klik

Jumaat, Februari 05, 2010

Aku di sini


Syukur kepadanya kerana masih memberi peluang untukku bernafas.

Dua hari satu malam di Hospital Pakar Al Islam, Kg. Baru untuk menjalani satu prosedur.

Hari ini sepatutnya masih bercuti (cuti sakit), tapi menghadirkan diri di pejabat. Bukan kerana terlalu rajin untuk bekerja. Ada alasan tersendiri yang kemudian saja mungkin boleh diceritakan...

36 ulasan:

  1. Salam Jumaat KAK CIK...
    sian.. Semoga Kak CIK segera sembuh dan ceria seperti selalu..

    Nanti citer kan lah yerr...

    BalasPadam
  2. semoga kak cik cepat sembuh dan tabah menghadapinya..

    BalasPadam
  3. Salam..
    Semoga kakcik cepat sembuh dan sihat selalu.

    BalasPadam
  4. Salam Niza..

    Aminnn... Terima kasih. :)

    BalasPadam
  5. Semoga sembuh seperti sediakala ya.

    BalasPadam
  6. Salam Ustaz..

    Amin... Terima kasih. :)

    BalasPadam
  7. harap segalanya berjln lncar

    BalasPadam
  8. kakcik,
    semuga lebih sihat setelah mendapatkan rawatan.

    BalasPadam
  9. Salam Dik Mah..

    Insya Allah. :) (kali ini bukan berkaitan slip disc... tp, masalah lain..)

    BalasPadam
  10. kakcik sakit ke?
    sakit apa?
    semoga kakcik kembali sembuh ya...

    BalasPadam
  11. salam kakcik, jaga diri yea, mudah2an kakcik tenang dan gembira.

    BalasPadam
  12. salam kakcik...masuk hospital tak bg tau pun...
    lenkali jgn lah mcm tu kakcik ya...apa pun kakcik teruskan tabah dan tak putus harap dariNya....

    Pssst..masalah lain tu apa kakcik? boleh kongsi?...

    BalasPadam
  13. InsyaAllah moga kakcik selamat.

    BalasPadam
  14. syukurr ayat2 yang memberi helaan nafas yang nIkMAT..puas bila telah bersyukur mengingati syukur..

    BalasPadam
  15. Kak cik...dah lama tak buka blog kak cik, kerana komputer lembab...Tak tahu kak cik sakit...semoga kak cik cepat semboh..jaga diri baik-baik kak cik...makan ubat jangan lupa...

    BalasPadam
  16. Salam My lovely KakCikS..:)
    Aduhai sis..
    Tahu2..sis baru kuar wad !!
    ermm..moga kakCiks cepat sembuh..dan sentiasa diberikan kekuatan..

    BalasPadam
  17. salam kakchik...smoga shat minda n fizikal ek...sori gak..lama x msuk blog..xtau pun kakcik sakit...

    BalasPadam
  18. Salam Acu...

    sakit yang berkaitan dengan wanita!

    terima kasih untuk doa. :)

    BalasPadam
  19. Salam QJ...

    nak ziarah kakcik ke? hehehe.. meh le datang ke rumah kakcik, bawak roti naan sekali tau! :)

    Psssttt.. berkaitan O & G.....

    BalasPadam
  20. Salam Abu Muaz..

    Insya Allah. :)

    BalasPadam
  21. Salam Ros..

    tak apa. Sekurang2nya, Ros masih ingat kat kakcik. :)

    BalasPadam
  22. salam Tinie sayang..

    Insya Allah, kakcik masih kuat untuk 'terus berjalan' walaupun ada ketika rasa sepi yang sangat2 menusuk hati! :)

    BalasPadam
  23. Salam Inna..

    Insya Allah.. kakcik makin sihat. :)

    BalasPadam
  24. alhamdulillah, semoga lekas pulih seperti sediakala untuk memeriahkan dunia blog dan juga dunia pantun ..!

    BalasPadam
  25. Salam Kak Chik...

    Sedihnya Nida baca n3 ni... Nida dah anggap akak ni macam saudara sendiri... semoga akak cepat sembuh

    BalasPadam
  26. Salam kanda Hamzah..

    sehari dua ni, mood berpantun kakcik macam dah dibawa angin! :)

    BalasPadam
  27. Salam Nida..

    Terima kasih kerana sudi anggap kakcik macam saudara. Kakcik juga sayangkan kalian semua :)

    BalasPadam
  28. Salam Kakcik,

    Apa ke halnya pulak ni..., walau apa pun sya doakan semoga kakcik segera sembuh dan menjalani kehidupan seharian seperti sedia kala.

    Jaga makan minum... jangan lasak sangat.. nanti lambat sembuh...

    BalasPadam
  29. Salam Sdr ISA..

    kakcik ni bagaikan enjin lama (tapi tak hilang..hehehe..), banyak yang nak kena servis.. :)

    terima kasih untuk doa sdr. :)

    BalasPadam

Catatlah apa saja..saya sedia membaca...