Klik klik

Jumaat, Disember 11, 2009

Konsert SRK dibatalkan



konsert SRK yang dijadualkan akan diadakan di Melaka pada hari ini, dibatalkan atas alasan kesibukan aktor itu dan KETIADAAN PENAJA.

Eloklah tu. Minggu depan (seminggu saja lagi) kita umat Islam akan menyambut 1 Muharram. Nak sambut Tahun Baru Islam dengan konsert ke????

24 ulasan:

  1. Penaja?
    baik taja perkara lain yang lebih bermanfaat..

    Salam suria pagi Kak CIK...
    *Pengalaman takleh lupa saya (yg mendebarkan). Pernah masa cuti Awal Muharram, kena naik Genting (for the 1st time), bawa group client dari China untuk dientertain.. Tak suka pun kena gak. Memang tak sesuaiiii...

    Dan itu merupakan kali pertama dan akhir naik Genting setakat ini...

    BalasPadam
  2. Salam Azie..

    betulkan? banyak benda lain yang lebih bermanafaat untuk ditaja :)

    BalasPadam
  3. ish ish...siapa dia yang kat Melaka tu dok minat sangat dgn SRK ni??!!

    :(

    BalasPadam
  4. Salam..
    dulu masa muda2 minat jgk mamat ni berlakon..
    Now...kwuang..kwuang.kwuang...hehehe...

    Moga sis happy ari ni..:):):)

    BalasPadam
  5. Salam Tinie..

    InsyaAllah.. kakcik akan cuba tersenyum sepanjang hari ini.. :)

    BalasPadam
  6. Salam kak..

    Hmm... dah agak dah perkara ni berlaku

    BalasPadam
  7. Salam Nida..

    Eloklah tak jadi terus kan? Kononnya ditunda tarikh..

    BalasPadam
  8. salam... saya tak kenal lah pelanok2 hindi tapi SRK ni kenallah - tambahan bila dapat anugerah DATUK (membazir je baik kasi orang kita... orang luar Malaysia mana guna gelaran yang kita guna ni - kecualilah dorang dapat gelaran dengan anugerah SIR oleh Queen E di UK sana... kan...)

    * saya tak tau akan adanya concert SRK kalau tak baca n3 kakcik tau...

    BalasPadam
  9. ello QJ..

    hari ini nampaknya panas kat luar tu.. kalau tanya diri kakcik pulak.. InsyaAllah, ok kot! :)

    BalasPadam
  10. kakcik,
    saya paling seronok srk murtad tak jd masuk melaka... betullah, siapalah kat melaka tu minat sgt kat srk? buta seni betull....

    BalasPadam
  11. Salam Umi_e..

    kakcik pun sebenarnya terdengar di radio pagi tadi berkenaan hal ini. Hmmm.. dah xde orang Malaysia yang lebih layak kot! :)

    BalasPadam
  12. Adik..

    tu yang kakcik tak faham tu. Bukannya sikit belanja nak bawak dia masuk ke sini.. duit siapalah yang digunakan ya? ;-0

    BalasPadam
  13. taja perkara lain pun berfaedah gak...

    BalasPadam
  14. Salam kuina..

    tu la pasal. Buat majlis tahlil pun bagus kan?

    BalasPadam
  15. salam kakcik, memang elok sangat2. Masa dia dapat datuk dulu pun orang sebenarnya dah menyampah, skrg nak dtg buat konsert pulak. Cuba ingat2 balik, dh brp kali dia janji nk dtg buat konsert kt sini tp batal, memang jenis orang yang suka mungkir janji.

    kalau pihak penganjur tu sedar diri, elok ler duit yg nak guna bw SRK dtg tu guna buat kenduri besar2 jamu fakir miskin, tentu jer kaya di akhirat nanti

    BalasPadam
  16. Salam Nanie..

    betul..betul..betul...

    (itupun 'mereka' tu masih tak mahu sedar diri!)

    BalasPadam
  17. koi sokongan sangat tak jadi konsertnya....baut nambah maksiat je depa ni....his his his..

    BalasPadam
  18. Cikgu Jang..

    betul sangat kata cikgu tu.. kakcik setuju. :)

    BalasPadam
  19. betul cikgu jang, time konsert tu la time dema buat maksiat, tak dapat buat semasa, selepas konsert pun boleh jadi

    BalasPadam
  20. kakcik, yg kt atas ni (bukan superman) tu saya la,rosnanie, tersilap guna anak punya, blog dia lupa nak logout, hehehe dah post baru perasan

    BalasPadam
  21. hehehe Nanie.. kakcik ingat bukan seperman mana la tadi.. :)

    BalasPadam
  22. Yele. Ape-ape aje kat melake ni.

    BalasPadam

Catatlah apa saja..saya sedia membaca...