Klik klik

Isnin, Oktober 26, 2009

Ini baru betul...





hari ini keluar pejabat tepat 4.30 petang. Along yang jemput. Balik ke rumah, sempat lah masak masakan seperti yang diinginkan petang tadi.. dan itulah hasilnya seperti dalam gambar kat atas... yang tak masuk dalam gambar - ayam goreng halia. Dah siap masak semua tu, baru Along kata nak ayam goreng - tu sebab tiada dalam gambar...

14 ulasan:

  1. Baguslah ibu memasak. Masakan dari airtangan ibu sangat lain dari yang lain. Bila ibu tiada nanti pasti sangat rindu pada masakan ibu.

    BalasPadam
  2. Abu Muaz...

    kakcik ni, kalau ada mood nak masak dan ada bahannya, memang cepat je. Yang susahnya bila penyakit M datang. :)

    BalasPadam
  3. Echam...

    kalau nak rasa masakan kakcik yang seadanya tu, marila singgah. Ikhlas kakcik jemput ni tau. :)

    BalasPadam
  4. kakcik,
    tadi kan saya pergi makan kat restoren a hassan, tak lalu makan... lauk macam kakcik masak tu yang nampak berselera...
    mai sepinggan....
    [sure suami kakcik nak makan lauk tu sebab... sedap....].

    BalasPadam
  5. Salam Kak Cik..

    Bangga zai dengan kak cik...seorang ibu berkerjaya yg perfect..baru terperasan anak kak cik yang paling bongsu tu saling tak tumpah muka kak cik..comel !!

    BalasPadam
  6. Salam KakciksKu..,
    memang menyelerakan..:):)

    BalasPadam
  7. Adik...

    kalau kita duk dekat2.. memang kakcik tak keberatan nak masak untuk Adik :)

    BalasPadam
  8. Zai...

    Ramai yang kata dak adik tu fotostat muka kakcik.. Hehehe..

    BalasPadam
  9. Salam Tiniku..

    belum rasa belum tahu.. entah2 terlebih garam.. :)

    BalasPadam
  10. Salam Kakcik,

    Masakan kakcik semuanya menyelerakan, ngences saya dibuatnya.

    BalasPadam
  11. Salam Zed..

    ngences tu apa?? hehehe.. kakcik nak belajar perkataan baru ni..

    BalasPadam
  12. Salam Kakcik Seroja,

    Ngences tu perkataan jawa lah. Maknanya terliur, bukan perkataan baru. He..he...

    BalasPadam
  13. oooooo... barulah kakcik faham.. :)

    BalasPadam

Catatlah apa saja..saya sedia membaca...