Klik klik

Selasa, September 08, 2009

Selamat menduduki UPSR, Bangcik


Untuk bangcik dan kawan-kawan yang seangkatan, mak ucapkan selamat menduduki UPSR dan mak doakan semoga beroleh kejayaan yang cemerlang.

9 ulasan:

  1. buat bangcik..auntie doakan semoga berjaya..InsyaAllah

    BalasPadam
  2. Terimakasih auntie nora (bangcik yang jawab ni tau...) :)

    BalasPadam
  3. Kak Cik...anak saya Faiz pun ambil UPSR hari ni...dia takut dapat 5A...takut kami hantar ke asrama...

    BalasPadam
  4. Wah.. mcm tu pulak ye Ros? Mcm2 la budak2 ni...
    Bangcik ni, kalau dapat masuk asrama pun, kakcik ngan ayah dia tak kan lepaskan. Sebab dia ada medical history...

    BalasPadam
  5. Bangcik nampak macam tension jer...

    BalasPadam
  6. Camne Bangcik ngan paper BM dan Math tadi. Study untuk esok dan lusa plak. Nanti balik kuale, Pakcik belanja makan laksa pak ngah.

    BalasPadam
  7. Salam Sdr IM...

    Bangcik tu muka dia mmg cam tu.. ikut mak dia kot!

    Sdr. Mamamat...

    Bangcik tu kalau tanya, semuanya ok je.. tapi, dia kata maths agak mengelirukan (sebab tak belajar sungguh2 la tu!). Raya ni kami tak balik kuale, balik tk. intan je kot..

    Sdr Zool & Maiyah..

    Terimakasih...

    BalasPadam

Catatlah apa saja..saya sedia membaca...