Klik klik

Jumaat, Februari 15, 2013

Putrajaya...

Aku ke sini, hanya seketika memenuhi tuntutan yang diperlukan. Untuk bermastautin di sini, memang sangat jauh dari keinginan hati...





21 ulasan:

  1. Kak Cik , Kerja ke urusan peribadi.

    BalasPadam
  2. akak .. saya hampir x kenal nak masuk umah akak nie
    ingatkan blog siapa .. ;)

    akak saya dah lama x kesini kak ..
    rasanya cam x best je duk di tengah2 kesibukan nie ekeke ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ieda, ini blog lama kakcik.

      Blog yang ieda selalu masuk tu masih di sana di sana di sanaaaa... :)

      Padam
  3. kawasan orang orang gomen nie

    BalasPadam
  4. Eh! Ingatkan Kakcik nak pindah ke Putrajaya :-))))

    BalasPadam
  5. sy dah lma x ke putrajaya hehe

    BalasPadam
  6. Salam..kalau nak jalan2 area putrajaya best klau waktu malam coz cuaca sejuk n x panas,anak2 pun suka,ley bwak kreta mainan cntrol lagi..airis dkat je lam 15 mnit dah smpai putrajaya..ley la bagi cntact no,ne tahu allah pertemukan kita sesama blogger kan..mesti sronok kan.

    BalasPadam
  7. seronok ke Putrajaya kakcik ? hehehe

    BalasPadam
  8. putrajaya,,,,mahal kos sara hidup,,,byk org kj gomen jer sana,,,

    BalasPadam
  9. jarang kesana..kalau pergi pun ..jalan2 jer..

    BalasPadam
  10. ini blog mana ni.betul ke blog kak chik ;)

    dah sampai ke brg saya kat kak chik?

    BalasPadam
  11. Tempat di mana kita telah lama tinggal amat sukar untuk kita tinggalkan. Tempat lain, juga tempat baru, walau macam mana cantik dan seronok pun, biasanya tak akan mampu menggamit kita untuk menghuninya.

    BalasPadam
  12. Kak, akk sklh bukit merchu tu tahun bila kak?

    BalasPadam
  13. Drive sensorang ke? Ni urusan kerja atau kursus

    BalasPadam
  14. sesekali kesini je seronok. nak tinggal...tidak la kot walaupun cantik. sebab dah selesa dengan tempat sendiri kan. :D

    BalasPadam
  15. Gambar paling last....selalu ke sana...hantar tempahan....ahakz...pejabat peguam negara....ahakz

    BalasPadam
  16. tak best duduk putrajaya, rumah takde pagar hihihi

    BalasPadam
  17. kenapa akak berpindah rumah lama balik?

    BalasPadam

Catatlah apa saja..saya sedia membaca...