Klik klik

Isnin, Mac 08, 2010

Doakan..

kakcik akan masuk ke hospital pagi ini untuk rawatan 'slip disc'. Dijadualkan menjalani pembedahan esok pagi. Doakan agar kakcik sembuh dan sihat semula, ya? Terima kasih.

31 ulasan:

  1. InsyaAllah moga dimudahkan segala urusan.

    BalasPadam
  2. Semoga semuanya mudah dan selamat..
    Cepat sihat dan boleh menulis lagi..

    BalasPadam
  3. Salam Kak Chik


    semoga dipermudahkan segala urusan ...
    Hospital mana ??

    BalasPadam
  4. InsyaAllah kakcik...ramai yang mendoakan.

    BalasPadam
  5. Salam KakCik,

    Insyaallah semuanya berjalan lancar.

    BalasPadam
  6. semoga selamat menjalani pembedahan dan sembuh kembali spt biasa. saya nak komen syair belalang kakcik sebelum ini dengan syair juga.

    "alangkah nikmatnya jadi belalang
    tak perlu fikir uwang dan hutang
    ke sana sini melompat dan terbang
    tiada siapa dapat menghalang
    keluar pagi baliknya petang
    perut yang kosong kini dah kenyang"

    BalasPadam
  7. Salam Kakcik,

    Sila email saya di zergdukes@gmail.com berkaitan slip dics.

    Terima kasih

    BalasPadam
  8. moga cepat sembuh.selamat menjalani pembedahan.
    ingat "NYA " selalu.

    BalasPadam
  9. semoga cepat sembuh kakcik :)

    BalasPadam
  10. Kak Cik, setiap manusia mempunyai cabaran untuk hidup. Itu fakta.

    Kesakitan menjadi pemangkin untuk kita semua LEBIH menghargai kesihatan.

    Semoga Kak Cik cepat sembuh.

    BalasPadam
  11. salam kakcik syg..

    Insyaallah moga dipermuadahkan segala nya dn selamat menjalani pembedahan..lekas2 sembuh..rehat betul2 kakcik yer..dh sihat nnt cuba kurangkn keje2 berat utk sementara waktu..syg kakcik..muahh muahh

    BalasPadam
  12. salam kakcik, chik na doakan semoga kakcik selamat menjalani pembedahan

    BalasPadam
  13. insyaALLAH kakcik.semua dipermudahkannyer.amin

    BalasPadam
  14. moga segalanya berjln lncar

    BalasPadam
  15. Kakcik,

    Alahai saya miss lagi....semoga kakcik selamat menjalani pembedahan...ingatlah setiap dugaan yang Tuhan beri telah diukur setara dengan kemampuan kita untuk menghadapinya, kita cuma perlu sabar dan redho...Ya Allah permudahkanlah...Dah sihat nanti bgtau ye...

    BalasPadam
  16. Masa untuk melihat ke dalam diri.

    berehat dan mengenal siapa yang paling kita hargai dalam hidup dan yang menghargai kita yang memerlukan kehidupan...

    harap sangat kcs sihat. IM hargai ziarah kcs yang selalu ke blog IM.

    BalasPadam
  17. Salam Kak Cik...

    Saya yang senasib ngn Kak Cik....akan sentiasa mendoakan...agar Kak Cik selamat semuanya....

    Jangan TAKUT Kak...

    Semua kami mendoakan akan Kakak

    BalasPadam
  18. Salam kakcik. Semoga kakcik cepat sembuh dan dapat menjalani hidup dengan lebih tenang dan ceria.

    BalasPadam
  19. kak cik ,,, ros doakan kak cik selamat...tabahkan hati tempuhi dugaan Allah..

    BalasPadam
  20. Salam! Kokcik,
    Yalah keme doakan semoga Kokcik selamat jalani pembedahan walorpun kite kene disiber maya, InsyaAllah persaudaraan Islam tetap utuh. Dlm dok tu, nak ckp sikit, ate mase mude2 dulu kokcik ngangkut simen ke sampei `slip disc`? Hai! Baghu ler keme terbyg betapa seronok sakan kokcik kat S`wak udah le esok masuk hospital ... Kuatkan semangat kokcik, diluwor tu ghamei yg menunggu kokcik sihat, InsyaAllah.

    BalasPadam
  21. semoga kak cik selamat menjalani pembedahan dan cepat sembuh..

    BalasPadam
  22. Semoga segalanya lancar dan Kak CIK segera sembuhhh...

    aminnn..

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum Kak Cik,

    Riak wajah Kak Cik di Comm. Forest Park & Resort kelmarin sedikit pun tdk menunjukkan kesakitan - Aktiviti outdoor biasanya dihindari buat yg mengalami slip disc - TABIK Kak Cik!

    Semoga segera pulih & dikurniakan kesihatan yg baik olehNya. Sambutlah Salam Ukhuwah drp saya.

    BalasPadam
  24. salam kakchik
    semoga Allah mudahkan urusan akak.

    BalasPadam
  25. moga dipermudahkan semuanya....
    harap sihat semula... :D

    **lama tak singgah sini**

    BalasPadam
  26. Moga kakCikS kan cepat sembuh......

    BalasPadam
  27. Salam Kak Cik...

    Kami sentiasa mendoakan kesihatan dan kesejahteraan Kak Cik...

    BalasPadam
  28. Salam Kacik,

    Semoga anda selamat sejahtera, kami doakan..

    BalasPadam
  29. moga cepat sembuh ya....

    BalasPadam
  30. moga kakcik cepat sembuh..

    BalasPadam
  31. Salam semua..

    terima kasih kepada semua yang mendoakan, menghantar sms, menelefon dan memberi kata-kata ransangan. Alhamdulillah, walaupun masih sakit, tapi kakcik telahpun balik ke rumah setelah 8 hari 7 malam bermukim di hospital.

    BalasPadam

Catatlah apa saja..saya sedia membaca...