Klik klik

Selasa, Disember 22, 2009

Pengumuman...


Untuk makluman adik-adik semua,
kakcik akan bercuti mulai esok (23/12) hingga Ahad (27/12). Kakcik tak ke mana-mana, rancangan ke Port Dickson terpaksa dibatalkan kerana sakit yang kakcik alami. Bagaimanapun, insyaAllah, kakcik akan menyertai Perjumpaan Bloggers Lembah Klang pada hari Sabtu nanti. Untuk Adik (Rahmah) dan Azie, jangan lupa sms atau telefon kakcik nanti tentang apa-apa perkembangan, tau....

Kalau rajin, kakcik akan online juga dari rumah. Kalau tak ada tu, maknanya.... kakcik malas. Doakan kakcik sihat dan tidak terpaksa dimasuk ke wad.

16 ulasan:

  1. rest jer kak cik.....makan ubat tu...jangan makan hati pulak...hahhaa

    ooo nak buat bloggers meeting ke..tak tau pulak...boleh join ker...

    BalasPadam
  2. Salam Ezza.....

    mmg boleh sangat kalau nak join.. Butiran lanjut kat blog Mazidul 360 :)

    (kalau ikut hati, mcm nak tidur baring tak nak bangun2...)

    BalasPadam
  3. Selamat bercuti dan berehat yer Kak CIK... nanti bila hampir harinya, Azie will sms...

    BalasPadam
  4. salam kakcik, rehat betul2 ye

    BalasPadam
  5. Azie...

    oraittttttt.. jgn lupa lak ek? :)

    BalasPadam
  6. Salam Nanie..

    harap2 dapatlah kakcik berehat.. :)

    BalasPadam
  7. salam
    Semoga kak cik cepat sembuh.. dan selamat bercuti..

    BalasPadam
  8. Selamat berehat..
    Moga cepat sembuh dari segala dugaan yg mendatang tu..
    bersabarlah kakcik noo..

    BalasPadam
  9. Salam Uda..

    terima kasih. Sudi2lah singgah selalu kat rumah kakcik ni :)

    BalasPadam
  10. LB..

    Terima kasih. Mudah2an kakcik akan diberi kesembuhan dan kesabaran olehNya.

    BalasPadam
  11. kakcik,
    okay... kakcik rehat betul-betul kat umah. Bagi saja arahan pada askar-askar.. jangan buat apa-apa kecuali MANDI..... :-) OK?

    BalasPadam
  12. Salam Kak Cik:
    Nak ikut pi meeting. Semoga Kak Cik sihat selalu dan sentiasa ceria.. jangan lupa jaga kesihatan..

    BalasPadam
  13. Adik..

    biar betul.. takkan MANDI je... hehehe... :)

    Sabtu jadi, ya?

    BalasPadam
  14. Nida...

    nak ikut? jom le...

    Kakcik baru lepas makan ubat ni, harap dapat tidur dengan lena lepas ni.. :)

    BalasPadam
  15. salam....kakcik,

    selamat bercuti...moga cepat sembuh apa juga penyakit yg kakcik hadapai..amin

    BalasPadam
  16. AL..

    terima kasih atas doamu... :)

    BalasPadam

Catatlah apa saja..saya sedia membaca...