Klik klik

Sabtu, Oktober 17, 2009

Nak ke mana?

mana-manalah..

janji kepala tak pening
fikiran tak kusut
perut tak lapar
jalan tak sesak

yang penting...

aku bahagia

iyeke??

harap-harap macam tu la...

5 ulasan:

  1. Salam hari sabtu kakcik,
    nak kemana?...
    saya ke hospital seperti biasa...
    esuk ada sambutan open house kat padang kawasan rumah kami... petang tu ada jemputan kawin...
    dalam pada ingat tak nak kemana-mana...
    kena jugak keluar kemana-mana...

    BalasPadam
  2. salam....kak,

    walau kemana kak pergi,
    anaklaut mendoakan agar kak dan family akan selalu berada di dalam lindungan rahmat Allah swt selalu.

    tq singgah anaklaut

    BalasPadam
  3. Kakcik.... nak kemana pula ni?

    BalasPadam
  4. Salam Kak Cik..

    Harini zai selamat mengadakan majlis pertunangan seorang anak saudara (seorang ibu tunggal 2 anak) yang bertunang dengan jejaka pilihannya seorang anak teruna..

    Bahagia sekali dapat menyempurnakan hajatnya yang telah kematian kedua ibubapa dan mendapat pula pengganti lelaki yg sangat baik dan bertanggungjawap dan sanggup pula menerima anak2nya dengan sepenuh hati..

    BalasPadam
  5. Salam semua...

    tak ke mana-mana.. saja nak meluahkan isi hati.. kononnya macam nak terbang jauh2....

    BalasPadam

Catatlah apa saja..saya sedia membaca...