Klik klik

Selasa, November 24, 2009

Lagi gambar...





26 ulasan:

  1. Kakcik,
    lambat masuk alam siber sebab ganti tidur...
    Memang kat langkawi hujan memanjang...tapikan kat kuantan saya jumpa Fa...Berbaloi-baloi....
    Kita bila nak jumpa?..

    BalasPadam
  2. wah!! enjoy ur moment ye kakcik

    BalasPadam
  3. bab gambar scene memang teruja.

    BalasPadam
  4. Salam My lovely KakCIkS !!!:)
    Alhamdulilahh...Selamat Kembali dari cuti2 M'sia..dan selamat ber'landing' ke blog semula!!Rindu maa..lama tak tgk celoteh sis!!!
    Best kan..sesekali bercuti!!Muahhss..:):)

    BalasPadam
  5. bercuti sakan kak cik sekeluarga, tp tu lah kan, hujung tahun, hujan jer manjang, nak jln2 pn tak seronok, ape2 pn rasanya anak2 ttp enjoy kan?

    BalasPadam
  6. Azieeee...

    alaaa... apa saja lah yang nak dijeleskan.. :)

    BalasPadam
  7. Adik..

    kakcik tak boleh nak 'bercerita' segera sebab laptop Along meragam.. sampai kat pejabat, banyak pulak cawan piring yang belum dicuci :)

    BalasPadam
  8. Daud..

    best la jugak.. dari duduk je kat rumah kan??? Hehehe.. boleh juga hantar kain baju ke kedai dobi :)

    BalasPadam
  9. Mamamin...

    tak la enjoy sangat.. tapi, boleh la :)

    BalasPadam
  10. Zeq..

    gambar anak kakcik berlatarkan laut tu.. dari tingkat 13, Bayview Hotel tau.. :)

    BalasPadam
  11. Tinie sayang...

    rindu kat celoteh kakcik ek?? Balik dari bercuti ni, kakcik rasa dah tak pandai pulak nak menyusun ayat.. hehehe.. :)

    BalasPadam
  12. Rosnanie...

    punyalah banyak berjalan, sampai kaki pun dah bengkak.. :)

    BalasPadam
  13. Dik Maiyah..

    x la sakan sangat.. kalau ada riban2 RM lagi sakan kot! :)

    BalasPadam
  14. Gambar ..menceritakan segala yg terpendam..
    dah balik ke belum nih?

    BalasPadam
  15. LB..

    kakcik dah balik. Mujur juga sebahagaian besar pakaian telah didobi masa kat Langkawi.. kalau tak, malam ni kakcik duduk dalam timbunan kain la jawabnya. :)

    BalasPadam
  16. Tak kiraaa... tak kiraa...! nak jeles jugak..

    Jeles la, ada orang bleh mandi berendam, siap bath tub besar lagi..... saya mandi guna gayung, bilik air pun kecik jerrrr.. bath tub tak muat lak tu.. wuaaaaa!

    BalasPadam
  17. nengok ke gambor kolam te, ingat nak pegi bercuti jugak la...

    BalasPadam
  18. salam kak cik..bestnye dapat jalan2.

    zai jer terpaksa keje, keje dan keje..macam kak cik juga kat ofis..pinggan dan cawan berlambak2 nak kena cuci...nasib bos tak suruh suapkan makan sekali..

    BalasPadam
  19. seronok,seronok jalan - jalan cari makan.

    BalasPadam
  20. Azie..

    ish..ish..ish.. ni yang musykilogram ni... mcmn Azie tahu kakcik berendam dalam bath tub ni??? (garu2 pale x gatal ni....) ;-0

    BalasPadam
  21. Cikgu Jang..

    kat tempat cikgu tak bah ke?? lagi beso kolam tu!

    BalasPadam
  22. Zai..

    kalau bos suruh suapkan makanan, mahu kakcik guna sudu beso yang sangkut kat dinding tu.. wakakaka... :)

    BalasPadam
  23. Abu Muaz..

    seronok kalau jumpa makanan yang sedap. Kalau tak sedap, mulalah teringat nak balik, goreng nasi sendiri.. :)

    BalasPadam

Catatlah apa saja..saya sedia membaca...